Магистър Рени Тренчева

Рени Тренчева

Магистър по Психология

Рени Тренчева има бакалавърска степен по „Психология“ от ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград и магистърска степен по „Социална и юридическа психология“ от СУ „Св. Климент Охрисдки“. Обучавана в метода на когнитивната психотерапия, работила в Агенция за закрила на детето почти 2 години и в Психологическа лаборатория, което й е дало безценен опит и поглед над работа с разнообразни проблеми. Има интерес към различни школи в психотерапията, ониомания(пристрастяване към пазаруването) и овладяването на тревожните разстройства. Обучена в Център „Психоника“ за работа с хазартна зависимост!

Магистър Тренчева работи с тревожност, депресивни състояния, хазартна зависимост, паник атаки, натрапливи мисли, обсесивно-компулсивно разстройство и др.

Специалист ОНИОМАНИЯ – специализира в работа с хора, които пазаруват неконтролируемо, т.нар. шопинг маниаци или пристрастени към пазаруването на различни стоки, до степен в която започват да вземат кредити, с цел да направят поредна безмислена покупка. Не се колебайте да я потърсите! Обадете се днес! Отворете очи за своето по-светло бъдеще!