Публикации · Теория на връзките

8 прости правила на ИЗНЕВЯРАТА

cheating

   Колкото и да е отричана изневярата ако се огледаме ще разберем, че това е просто един фалшив морал на цяло едно общество. Около вас вижте колко от познатите ви изневеряват на половинките си. Вие самите изневерявали ли сте някога? Според наблюденията ми много малко хора са отговорили с „не“ на зададения въпрос, затова реших да седна и да напиша няколко прости правила, които не е лошо да си припомня човек, когато реши да изневери.

  1. Изневярата е тайна и е редно да си остане такава – много хора водени от някакво изкривено чувство за справедливост (което всъщност е чиста проба егоизъм, за да не им тежи пазената тайна), решават да признаят на половинката си затова, че са изневерили. Какво се случва след това – една развалена връзка, две разбити сърца, много сълзи и съжаление. Истината е, че изневярата е проблем на изневеряващият и той е редно да запази тайната си, за да не наранява другия (това все пак е била първоначалната идея) – всичко друго е ЕГОИЗЪМ.
  2. Не се крийте – най-голямата глупост, която кръшкащите хора правят е да се крият и като ги видят да притичват някъде или да се опитват да се крият, че обядват или разговарят с някого – тогава на всички им става ясно какво се случва. Затова винаги се дръжте естествено и не се крийте. Така никой няма да се усъмни, че има нещо нередно.
  3. Приятелите не винаги ни пазят гърба – много внимавайте какво и с кого споделяте! Ще установите, че голяма част от хората, които наричате „приятели“ всъщност въобще не са такива и понякога от завист, а друг път заради тръпката от интригата, могат да отидат и да кажат на половинката ви за изневерите ви.
  4. Един приятел, но верен до край – един приятел трябва винаги да знае къде сте и да ви пази гърба. Трябва ако вашата половинка му позвъни той/тя да каже, че е с вас и да ви прикрива всеки път, когато се налага.
  5. Не се хвалете – има хора (много повече жени, отколкото мъже), които се хвалят с това кой са свалили и как са прекарали. Ако повече от двама души знаят за нещо, то това нещо вече не е тайна и го знае половината град!
  6. Дръжте се нормално с половинката си – когато изневеряват, хората несъзнателно променят поведението си спрямо половинката си и партньорът започва да усеща, че нещо не е наред. Не бъдете нито прекалено добри, нито прекалено студени.
  7. Случайна среща – ако случайно срещнете познат или по-лошо – половинката си, не се паникьосвайте. Запазете самообладание и се дръжте естествено, представете хората един на друг и подминете. Така наистина ще ви повярват, че това е „колегата“ или „братовчедката“.
  8. Самообладанието – ако не можете да запазвате хладнокръвие и самообладание при непредвидени и дори опасни ситуации, то по-добре не се опитвайте да изневерявате, защото за изневярата се иска стратегия, тактика и спокойствие, за да не бъдете хванати.

И така, ако следвате тези 8 прости правила, то няма начин да ви хванат, че кръшкате! Успех!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s