Публикации · Разни

10 мъжки имена – вибрацията на името на детето

names-in-psychologyТук ви представям 10 български мъжки имена и общите черти, които собствениците им носят. Всяко име носи своята вибрация и наистина дава свои „отражения“ върху носещия го, а това може да е от полза за бъдещи майки. Ето 10 имена, които са често срещани в България:

Георги – адиктивно саморазрушително поведение. Изключителни приятели и се раздават за хората. Обичливи и добри, но са склонни към пристрастяване към хора, наркотици, алкохол и т.н. В голяма част от случаите саморазрушителни и дори съсипващи себе си, заради външни фактори.

Петър – ревниви. Те са добри приятели, но болезнено ревниви към всички, вечно търсещи внимание и лесно се обиждат. Могат да помнят казани думи цял живот и трудно прощават. Ако бракът им е базиран на рационални причини, то той ще е за цял живот, но ако е базиран на чувства – едва ли ще продължи дълго.

Кирил – Много чувствителни и емоционални. Прекалено много дават от себе си и влагат чувства във всичко. Склонни са да бъдат мамини дечица и дори да се оженят, защото „мама я харесва“, без значение, че няма да са напълно щастливи. Често пренебрегват собственото си щастие в името на другите.

Иван – приятел, но собственик. Те са най-добрите приятели, които човек може да има. Ако Иван не ви помогне, няма кой. В приятелските отношения са верни и добри, но става ли въпрос за връзка – мнителни и със собственическо чувство. Веднъж решат ли, че партньора не им е верен – край. Затова голяма част от тях са разведени.

Димитър/Митко – агресивен, но страстно обичащ. Те са много влюбчиви и обичливи. Привържат ли се към жена – не виждат никоя друга. Проблемът е, че развиват и собственическо чувство и са склонни на агресивни прояви тогава, когато жената реши да има собствено мнение, компания, приятели мъже и т.н. Брак – не особено дълъг.

Александър – тих, нерешителен, но добър. Те са кротки и добри, рядко избухват и често крият чувствата си. Трудно можете да разберете дали наистина изпитват това, което твърдят. Добри са с хората и се опитват да се харесат на всички. Често са нерешителни, което не е добре за тях самите.

Емил – безскрупулни и скрити егоисти. Те се интересуват единствено от себе си и преследват собствените си интереси. Не показват чувства, но и не са способни на дълбоки чувства. Основно обичат себе си, а останалите ги обичат само ако са им от полза. Кариеристи и обикновено се издигат и заемат високи позиции, защото имат незадоволима амбиция.

Ангел – хората преди всичко. Те са много добри приятели и много отзивчиви. Много свързани с обществото и се влияят, както от хорското мнение, така и от нагласите и чувствата на другите. Искат да са харесвани в обществото, затова са склонни да пренебрегват семейството си, но да помогнат на някой чужд човек. Повече вярват на приятелите си, отколкото на жена си.

Евгени – семеен кариерист. Те търсят семейната среда и това обществото да гледа на тях с добро око, затова бързат да се оженят и да имат деца. Не са от най-чувствителните, защото влагат всичките си чувства в стремежа към кариера. Това, че имат семейство не значи, че са верни (напротив), но не биха се развели, заради жена.

Иво – кротката тиха вода. Те са кротки, добри и често тихи. Отзивчиви и добри приятели, но винаги гледат собствените си интереси. Няма Иво да не кръшка, но всички държат на съпругите си. Никога няма да направят нещо, с което да навредят сами на себе си.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s