Публикации · Теория на връзките

5 БЕЗотказни реплики за свалка

adult-affection-beard-842546Както често обичам да казвам – не е важно как изглежда един мъж, а какво ще каже на една жена, за да го забележи тя. И тук съм събрала няколко реплики, които няма начин да не проработят при свалка с жена.

  1. До сега не бях забелязвал, колко интересно бижу имаш! – Съсредоточете се върху нещо малко – обеци, брошка, пръстен, тънка гривна и т.н. нещо, което не се вижда на пръв поглед. След това се поинтересувайте дали това нещо няма някаква история или сантиментална стойност. Това би впечатлило всяка жена.
  2. Невероятен маникюр имаш! Представям си колко време ти е отнело, за да изглежда така. – Тя най-вероятно ходи на маникюр, но въпреки това наистина й е отнело време докато измисли всеки детайл от лака и формата на ноктите й!
  3. Имаш интересна прическа! Някак те откроява от всички останали! – каквато и да е прическата й, всяка жена отделя много време да се погрижи за нея и да чуе, че косата й я отличава от другите – направо я изстрелва в небесата от щастие.
  4. Стилът ти на обличане е уникален! Различна си от всички други/има много индивидуален почерк в него! – отново се набляга на това, че тя е единствена и неповторима и дори дрехите й го показват, а във ваш плюс е, че сте го забелязали.
  5. Забелязах походката ти! Много женствена и грациозна е – като на сърна! – Всяка жена обича да я наричат женствена и да виждат именно това качество у нея, затова няма да сбъркате ако го подчертаете.

Както при всяко нещо – и тук може да има изключения, но съм почти сигурна, че в по-голяма част от случаите тези реплики ще ви помогнат да свалите жената, която харесвате.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s