Публикации · Разни

Жената от вида „Пчелна царица”

Много е писано за фаталните жени и жената вамп, но никъде не намерих информация за феноменът „Пчелна царица”. Затова в съвсем сбита форма ще се опитам да дам малко повече информация за този тип жени.

Жената „Пчелна царица” е уникална по рода си. Малко са подобни жени, но като ги срещнете, няма начин да не ги разпознаете. Те не са манекенки и в никакъв случай не може да се каже, че имат лицето на типичните красавици, а напротив – те са с по-различни и доста открояващи се черти. Не са с перфектно тяло и нямат идеалните пропорции, но имат чар, който се среща рядко.

„Пчелната царица” омагьосва всеки мъж в обкръжението си. Тя не прави нищо, не е нужно да говори дори, нужно е само да погледне един мъж и той е готов на всичко за нея. Такива жени около себе си имат безброй мъже, на които само като намекнат нещо  и те са готови да го изпълнят. Каквото поиска (стига да зависи от мъж), жената от този тип го получава. Тя може да омае всеки представител на мъжката половина от населението. В погледа й и в излъчването й, всички мъже четат „секс”. Всяко нейно движение, усмивка и закачка – подлудява другия пол. Те са готови на всичко за нея. Тя умее да си играе с жестовете и езика на тялото. Тя знае какво притежава и знае как да манипулира и много успешно го прилага. Тя винаги постига целите си и винаги след себе си оставя разбити сърца и мъка. Тя колекционира мъже и мъжки сърца. За нея те нямат стойност. Единствено първоначалната тръпка към мъжа я вълнува, а когато след седмица-две се изпари – той става непотребен. Тя не търси секса, а флирта и емоцията.

„Пчелната царица” можете да разпознаете лесно, защото жените в стаята автоматично я намразват, без да е казала и дума, а мъжете моментално се залепят за нея и са готови да й служат. Когато тя говори – всички я слушат. Ако тя е умна, ще се развие и ще накара и жените да започнат да реагират на появата й, както мъжете, защото и това е възможно. Все пак както кошера се грижи за пчелата майка, така и при хората жената „Пчелна царица“ може да накара всички да искат да й помогнат и да се грижат за нея.

Случвало ли ви се е да срещнете подобна жена? Най-вероятно никога няма да я забравите!

Снимка от: http://dearmrgable.com/?p=9536

Cary Grant and Friends at Ricardo Cortes's Home

Един коментар към “Жената от вида „Пчелна царица”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s